Palvelut

 

Optikon ja silmälääkärin palvelut sekä silmälasien huollot ja korjaukset.

Optikkoliikkeemme palvelee Ilmajoella.

 

 

Palvelumme

kehykset ja aurinkolasit

Optikon ja silmälääkärin palvelut

Optikon pakeille asiakas ohjataan, kun tehdään näöntutkimuksia. Ilkan Optiikan optikko on näköhyvinvointisi asiantuntija. Optikon koulutus suuntautuu erityisesti näöntutkimiseen sekä silmälasien ja piilolinssien määrittämiseen. Havaitessaan näöntutkimuksen yhteydessä tarvetta, optikkomme ohjaa asiakkaan vielä silmälääkärin tutkittavaksi.

Optikkomme on myös kouluttautunut työnäön asiantuntijaksi ja osaa määrittää työssä käytettävien silmälasien, kuten näyttöpäätelasien ja suojalasien voimakkuudet.

Ilkan Optiikassa toimii myös silmälääkärin vastaanotto. Silmälääkäri tutkii ja hoitaa silmien terveysongelmia ja sairauksia. Silmälääkäri on lääkärikoulutuksen käynyt ja silmäsairauksiin erikoistunut asiantuntija. Silmälääkärin vastaanotolle pääsee ajanvarauksella noin kolmen viikon välein liikkeessämme.

Linssit

Silmälasien huollot ja korjaukset

Ilkan Optiikassa silmälasien huollot pyritään tekemään paikan päällä, asiakkaan odottaessa.

Kun silmälasisi valuvat, painavat, kaipaavat kiristystä tai muuta säätöä, me huollamme silmälasisi taas käyttökuntoon.

Korjaamme pienet vauriot sekä muovi- että metallikehyksissä ja tarpeen vaatiessa optikkomme tekee korjausjuotokset kehyksiin. Suurimpaan osaan muovikehyksiäkin voidaan tehdä korjausjuotoksia. Tullessasi liikkeeseemme, optikkomme tarkastaa tilanteen.