Tuotteet

 

Kehykset - aurinkolasit - linssit - piilolinssit - hoitotarvikkeet ja hoitonesteet - suurennuslasit

 

Optikkoliikkeemme palvelee Ilmajoella.

Tuotteemme

kehykset ja aurinkolasit

Kehykset ja aurinkolasit

Optikkoliikkeemme kehysvalikoimasta löytyy laadukas ja laaja valikoima merkkikehyksiä. Yksityisenä optikkoliikkeenä meillä on mahdollisuus valita tyylikkäitä ja erilaisia kehysmalleja valikoimiimme. Kehysvalikoimassamme on kaiken hintatason kehyksiä, joten tarjolla on kehyksiä kaikille kukkaroille sopivaan hintaan. Me panostamme yksilöllisyyteen ja laatuun, jolloin jokaiselle silmälasien käyttäjälle löytyy varmasti edustava kehysmalli.

Aurinkolasivalikoimastamme löytyy erilaiseen tilanteisiin soveltuvia vaihtoehtoja. Laadukkaat aurinkolasimme suojaavat käyttäjäänsä uv-säteilyltä ja häikäisyltä. Hyvät aurinkolasit tuovat mukavuutta harrastustoimintaan tai vapaa-aikaan ja ovat turvallisuustekijä liikenteessä liikuttaessa. Meiltä saat aurinkolasit myös omilla voimakkuuksillasi.

Valikoimastamme löytyy tunnettuja brändejä, kuten Azzarro, Bolle, Carrera, Cebe, Chantal Thomass, Frost, Furla, Fysh, Guess, HK-titan, KunoQvist, Pilgrim, Pix, Polaroid, Police, Safilo, Skaga, Swarovski, Traction, Tommy Hilfiger ja VolteFace.

Linssit

Linssit

Valitsemme ja mitoitamme huolella juuri sinulle sopivat linssit.

Suosittelemme asiakkaillemme laadukkaita kotimaisia Piiloset Olo -linssejä sekä Zeissin silmälasilinssejä. Valikoimastamme löytyvät myös Essilorin silmälasilinssit.

Linssien määrittellyssä on tärkeä huomioida henkilökohtainen näkötarve. Työskennellessä voi olla erilainen lasien tarve kuin taas kotona tai harrastuksissa. Tärkeä kriteeri linssivalinnassa on valita elämäntyyliin sopiva linssi. Silmälasien ensisijainen toiminto on näkökyvyn korjaaminen. Silmälasien pitää myös tuntua hyvältä käytössä ja linssien tulee sopia kehyksiinsä. Linssien pinnoitteilla vähennetään heijastuksia, sinistä valoa ja naarmuuntumista.

Ennen silmälasien tilaamista on tärkeää valita sopiva linssi sekä tehdä oikea mitoitus. Yksilöllisellä, huolellisella mitoituksella saamme tehdyksi juuri oikeanlaiset linssit käyttäjällensä. Optikkomme opastaa asiakkaitamme oikean linssityypin valinnassa. Hän käy asiakkaan kanssa läpi eri linssivaihtoehtojen hyödyt ja haitat.

Ilkan Optiikassa käytämme laadukkaita linssejä, jotta asiakkaamme saa parhaat mahdolliset silmälasit käyttöönsä.

piilolinssit

Piilolinssit ja nesteet

Piilolinssit sopivat lähes kaikille käyttäjille. Ilkan Optiikan valikoimasta löytyy laadukkaat piilolinssit kilpailukykyisin hinnoin.

Silmälasien käyttäjille piilolasit voivat parhaimmillaan tarjota joustavuutta ja käyttömukavuutta.  Erityisesti monissa liikuntaharrastuksissa piilolasit ovat oivalliset käytössä. Toki piilolinsseillä voidaan vaikuttaa käyttäjänsä tyyliin ja ne tuovat vapautta muokata ulkoista olemusta. Piilolinsseillä voidaan lisäksi korjata taitto-ongelmia ja aikuisnäön tuomia haittoja.

Ilkan Optiikasta löydät tarvittavat piilolasien nesteet. Piilolinssien hygieniasta huolehtiminen on tärkeä osa piilolinssien huoltamista ja näin suojelet myös silmiäsi terveysongelmilta.

silmälasien hoitoaineet ja tarvikkeet

Muut tuotteet

Silmälasien puhdistaminen on päivittäistä silmälasien huoltotyötä, joka auttaa pidentämään lasien käyttöikää. Silmälasien puhdistaminen on turvallisinta tehdä niille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Ilkan Optiikasta löytyy laadukkaat ja tehokkaat silmälasien puhdistusaineet.

Valikoimissamme on myös erilaisia suurennuslaseja. Toimivin ja käytössä paras suurennuslasi valitaan aina henkilökohtaisesti käyttäjän silmien mukaan.

Meiltä löytyy myös laadukkaita hoitotuotteita kuivasilmäisyyden hoitoon.